Matrassen voor thuis óf op maat gemaakt voor in uw boot, camper of caravan!

+31(0)111 483 217
Thuis

ONZE PARTNERS

U kunt inmiddels ook terecht bij een van onze verkooppartners voor uw Flexima matras. Iedere partner is gespecialiseerd in haar eigen vakgebied: Thuis, Camper of Nautisch!

VISSER WATERSPORT

Onze grootste partner is Visser Watersport in Bruinisse. Visser
Watersport heeft al sinds 2015 ervaring met het inmeten en de verkoop van de
Flexima Matrassen voor zeil- en motorjachten. In de bijhorende winkel in Bruinisse kunt u
komen proefliggen of een afspraak maken om het matras vrijblijvend een nacht te testen. Hier kunt u ook een afspraak maken voor het laten inmeten van uw Flexima matras! 

C'EST LA VIE CAMPERS

Al ruim 10 jaar bouwt en verhuurt C’est la Vie Campers luxe, bijzondere buscampers met een praktisch interieur. C’est la Vie Campers bouwt uw camper op maat en onderscheidt zich door gebruik te maken van degelijke en mooie materialen en daarnaast de flexibiliteit in camperinterieur en camperindeling. Hierdoor kunnen zij de eigentijdse uitstraling en praktische indeling naar uw wens realiseren. C’est la Vie Campers is dealer van Flexima waarbij de matrassen een extra optie zijn bij het laten inrichten van uw buscamper. 

OOK PARTNER WORDEN?

Geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Of het nu gaat om standaard matrassen voor thuis/in hotels of maatwerk matrassen voor jachten, campers en caravans, wij zoeken jullieFlexima Matrassen biedt uw bedrijf dé oplossing voor luxe matrassen (op maat). Dit kan uiteraard per individueel matras of in grote aantallen tegelijk. Wij verzorgen het gehele proces voor u: van inmeten tot oplevering. Zo ontzorgen wij niet alleen onze particuliere klanten maar ook onze business partners van A tot Z! 

Informeer eenvoudig naar de mogelijkheden via +31 (0)6 37 34 67 99 (Chris Schoneman) of per mail naar info@fleximamatrassen.nl