Op maat gemaakte matrassen voor in de boot, camper of caravan!
+31(0)111 483 217
Thuis

ONZE PARTNERS

Ontspannen tijdens de vakantie of in het weekend?
Dat begint bij goed slapen en dat is maatwerk. Het op maat maken van matrassen is dé
specialiteit van Flexima Matrassen, zowel voor boten,
campers als (sta)caravans.

VISSER WATERSPORT

Onze betrouwbare verkooppartner is Visser Watersport in Bruinisse. Visser Watersport heeft al sinds 2015 ervaring met het inmeten en de verkoop van de Flexima Matrassen voor de scheepvaart. In de bijhorende winkel in Bruinisse kunt u komen proefliggen of een afspraak maken om het matras een nacht te testen. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor het laten inmeten van uw Flexima matras.

INTERIEUR PAAUWE

Alles wat groen is, in trendkleur en in duurzame productie verdient jouw en onze aandacht! De komende weken geven we je graag inspiratie voor de mooiste combinaties in groen in je interieur, we tonen hoe prachtig duurzaam wonen kan zijn én we brengen dit voorjaar binnen naar buiten met onze grote collectie outdoor design meubelen.

C'EST LA VIE CAMPERS

Al ruim 10 jaar bouwt en verhuurt C’est la Vie Campers luxe, Bijzondere Buscampers met een praktisch interieur. C’est la Vie Campers bouwt jouw camper op maat en onderscheidt zich door gebruik te maken van degelijke en mooie materialen en daarnaast de flexibiliteit in camperinterieur en camperindeling. Hierdoor kunnen we die eigentijdse uitstraling en praktische indeling naar jouw wens realiseren.