Matrassen voor thuis óf op maat gemaakt voor in uw boot, camper of caravan!

+31(0)111 483 217
Thuis

ONZE PARTNERS

U kunt inmiddels ook terecht bij een van onze verkooppartners voor uw Flexima matras. Iedere partner is gespecialiseerd in haar eigen vakgebied: Thuis, Camper of Nautisch!

VISSER WATERSPORT

Onze betrouwbare verkooppartner is Visser Watersport in Bruinisse. Visser Watersport heeft al sinds 2015 ervaring met het inmeten en de verkoop van de Flexima Matrassen voor de scheepvaart. In de bijhorende winkel in Bruinisse kunt u komen proefliggen of een afspraak maken om het matras een nacht te testen. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor het laten inmeten van uw Flexima matras.

INTERIEUR PAAUWE

De missie van Interieur Paauwe is om haar klanten een interieur te geven dat hun eigen verwachtingen qua comfort, uitstraling en kwaliteit overtreft. Alles staat bij Interieur Paauwe in het teken van deze missie.

C'EST LA VIE CAMPERS

Al ruim 10 jaar bouwt en verhuurt C’est la Vie Campers luxe, Bijzondere Buscampers met een praktisch interieur. C’est la Vie Campers bouwt jouw camper op maat en onderscheidt zich door gebruik te maken van degelijke en mooie materialen en daarnaast de flexibiliteit in camperinterieur en camperindeling. Hierdoor kunnen we die eigentijdse uitstraling en praktische indeling naar jouw wens realiseren.