Matrassen voor thuis óf op maat gemaakt voor in uw boot, camper of caravan!

+31(0)111 483 217
Thuis

OVER ONS

Flexima Matrassen is importeur voor de Benelux van de Flexima Home, Nautic en Camper matrassen. 

Flexima Matrassen is een jong bedrijf maar heeft toch al ruim acht jaar ervaring met maatwerk matrassen. Bovendien beschikken wij over een aantal zeer ervaren partners!

Het Flexima team

Michel Visser

Michel is een watersporter in hart en nieren. Hij verkoopt de Flexima matrassen in zijn watersport winkel Visser Watersport al sinds 2015! Inmiddels zijn de matrassen er niet alleen meer voor jachten maar ook voor campers, caravans en thuis. 

Chris Schoneman

Chris is student in Rotterdam en heeft sinds 2016 ervaring met de Flexima matrassen. Hij is het aanspreekpunt voor klanten binnen de Benelux. Daarnaast focust hij zich op de samenwerking met partnerbedrijven.

MEER DAN 25 JAAR KWALITEIT

Onze kwaliteitsmatrassen worden op maat gemaakt in Sankt Andrä in Oostenrijk. Deze fabriek maakt al sinds 1996 matrassen en leveren daarmee een heel consistente kwaliteit. Zij produceren matrassen voor thuis, voor schepen/jachten en voor campers en caravans. Zij hebben bovendien hét veerelement ontwikkeld wat onze matrassen zo uniek maakt!

VISSER WATERSPORT

Onze betrouwbare verkooppartner is Visser Watersport in Bruinisse. Visser Watersport heeft al sinds 2015 ervaring met het inmeten en de verkoop van de Flexima Matrassen voor de scheepvaart. In de bijhorende winkel in Bruinisse kunt u komen proefliggen of een afspraak maken om het matras een nacht te testen. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor het laten inmeten van uw Flexima matras.