Matrassen voor thuis óf op maat gemaakt voor in uw boot, camper of caravan!

+31(0)111 483 217
Thuis

Flexima Elegance

FLEXIMA ® ELEGANCE
FLEXIMA ® ELEGANCE brengt ultiem comfort en adembenemende stijl samen. Het elegante premium matras is daarnaast exclusief ontwikkeld voor het gebruik op luxe jachten. Het biedt uitstekend slaap- en ligcomfort met optimale hygiëne en is daarmee de ideale basis voor heerlijke ontspanning op zee.

Als premium matrassenfabrikant garanderen wij de hoogste kwaliteit op alle vlakken: van de gecertificeerde materialen, de unieke gepatenteerde matraskern tot de uitstekende service. Elk product wordt met veel zorg handmatig op maat gemaakt in onze fabriek in Oostenrijk.

Dit komt uw comfort ten goede zodat u écht kunt genieten!

Exclusiviteit
Ontspan en geniet van exclusiviteit in overvloed. Uw FLEXIMA ® ELEGANCE premium matras is het beste en meest flexibele jachtmatras ter wereld. Het wordt precies op uw wensen afgestemd en met de hand gemaakt in verschillende hoogtes, hardheidsgraden, veerzones en afmetingen.

Een FLEXIMA® ELEGANCE bestaat uit honderden puntelastische veerelementen die het lichaam in elke ligpositie ondersteunen en de wervelkolom ontlasten. Deze unieke veren zitten in hoogwaardig koudschuim, omgeven door luxe handgenaaide hoezen.

De elegante stof in nautisch design overtuigt vanaf het eerste moment – met uitzonderlijk comfort, eersteklas afwerking en gouden details.

Wat kunt u verwachten
Verwacht uitstekend werk, vanaf het eerste contact tot de after-sales service. Wij adviseren en ondersteunen u bij het selecteren en samenstellen van uw ideale slaapsysteem voor u of uw klanten. U profiteert van een snelle orderverwerking en de mogelijkheid tot bestellingen met hoge prioriteit.Indien u dat wenst, kunnen wij ook ter plaatse metingen verrichten, uw premium matras een eigen merk geven en deze over de hele wereld leveren.

Wij zijn er voor u!

Onderscheidend vermogen
• Individueel advies en ondersteuning
• Wereldwijde levering
• After-sales service
• Bestellingen met hoge prioriteit
• Digitale database met afmetingen
• Snel nabestellen van accessoires of matrassen
• Opmeten op locatie
• Individuele matrasbranding

FLEXIMA® – veerelementen
De gepatenteerde FLEXIMA® – veerelementen zijn gemaakt van hightech kunststof en zijn uniek in de wereld. Ze zorgen voor een uitstekend veereffect en laten uw FLEXIMA ® ELEGANCE ademen. Hierdoor ontstaat er een gezonde luchtcirculatie in de matras en kan deze snel drogen. Eén enkele FLEXIMA ® ELEGANCE premium matras bevat enkele honderden veerelementen – gerangschikt op spijlen en in doorlopende holtes. Door het aantal en de positie van de afzonderlijke elementen te veranderen, kan de hardheid van de matras (zelfs achteraf) flexibel worden gewijzigd.
Unieke eigenschappen
  • Gepatenteerde, metaalvrije veerelementen
  • Uitstekende veerwerking
  • Uitstekende ventilatie
  • Eersteklas hygiëne
  • Flexibel instelbare hardheidsgraad
  • Luxe uitstraling
  • Gegarandeerde lange levensduur
  • Hoes is machine wasbaar tot 60 °C

FLEXIMA® – softtopper
De softtopper is acht centimeter hoog voor extra zacht ligcomfort. De zachte topper kan direct op het FLEXIMA ® ELEGANCE premium matras worden geritst, zo zit deze stevig vast . Bij grote bedden zorgt het ervoor dat de opening tussen de afzonderlijke matrassen verdwijnt en zorgt de softtopper voor super zacht slaapcomfort. 

Materiaalmix: hoogwaardig, extra zacht koudschuim, huidvriendelijke natuurvezel TENCEL™, klimaatwatten, katoen; wasbaar tot 60 °C

Previous slide
Next slide
Productie
Uw FLEXIMA ® ELEGANCE premium matras komt uit St.Andrä im Lavanttal, een stad in het zuiden van Oostenrijk.
Hier bevindt zich onze fabriek, waar wij met de grootste zorg uw individuele jachtmatras op maat vervaardigen.
Vanaf de productie van de gepatenteerde veerelementen, het uitsnijden van het schuim tot de uiteindelijke naad van de hoes,
voeren wij alle productiestappen zelf uit. Hierdoor kunnen wij u maximale kwaliteit en leverbetrouwbaarheid garanderen.

Voor onze duurzame premium matrassen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen van niet-dierlijke oorsprong.
We betrekken ze vrijwel allemaal uit onze regio, wat resulteert in zeer korte ketens – en dus zo min mogelijk impact heeft op het milieu.
Bovendien zijn onze matrassen bijzonder duurzaam en behouden ze hun uitstekende eigenschappen veel langer
dan conventionele jachtmatrassen.