Matrassen voor thuis óf op maat gemaakt voor in uw boot, camper of caravan!

+31(0)111 483 217
Thuis

MODELLEN

Onze modellen zijn ontwikkeld in Oostenrijk en speciaal op maat geproduceerd voor ultiem slaapgenot. Ondanks de scherpe prijs worden er geen consessies gedaan aan kwaliteit. Dit maakt een Flexima matras uniek in zijn soort.

MODELLEN VOOR THUIS

Onze modellen voor thuis zijn er in drie verschillende diktes en hardheden. Zo is er altijd een matras wat het beste bij u past. Standaard is ieder matras voorzien van luchtkanalen in de kern, welke zorgen voor regulering van warmte en transpiratie. Samen met de geïntegreerde kunststof vering ontstaat zo een uiterst comfortabel matras welke garant staat voor een heerlijke nachtrust.
Flexima Premium

MODELLEN VOOR CAMPER EN CARAVAN

Onze modellen voor campers en caravans zijn er in drie verschillende diktes en hardheden. Zo is er altijd een matras wat het beste bij u past. Standaard is ieder matras voorzien van luchtkanalen in de kern, welke zorgen voor regulering van warmte en transpiratie. Samen met de geïntegreerde kunststof vering ontstaat zo een uiterst comfortabel matras welke garant staat voor een heerlijke nachtrust.

MODELLEN VOOR BOTEN

Onze modellen voor boten zijn er in drie verschillende diktes en hardheden. Zo is er altijd een matras wat het beste bij u past. Standaard is ieder matras voorzien van luchtkanalen in de kern, welke zorgen voor regulering van warmte en transpiratie. Samen met de geïntegreerde kunststof vering ontstaat zo een uiterst comfortabel matras welke garant staat voor een heerlijke nachtrust.