Flexima Matrassen is de importeur voor de Benelux van de Flexima Caravan en Camper lijn matrassen.

Flexima Matrassen is een jong bedrijf maar heeft toch al ruim vijf jaar ervaring met deze matrassen. Bovendien beschikken wij over een aantal zeer ervaren partners. Dit leidt tot een hoge mate van betrouwbaarheid en garantie. Flexima Matrassen is ontstaan in Bruinisse en maakt gebruik van de showroom van een van onze verkooppartners, Visser Watersport. Het doel van Flexima Matrassen is camper en caravan eigenaren voorzien van een kwalitatief uitstekend matras dat het lichaam de juiste ondersteuning biedt. Een Flexima matras zorgt daarmee voor een heerlijke nachtrust en dat komt uw vakantie ten goede!

Wie zijn dan de mensen achter Flexima Matrassen?
Flexima Matrassen is opgericht door Michel Visser (Visser Watersport) en Chris Schoneman. Na een jarenlange samenwerking hebben wij besloten de camper en caravan branche in te stappen met de Flexima matrassen. Michel Visser is eigenaar van en werkzaam bij Visser Watersport en heeft al sinds 2015 ervaring met de Flexima matrassen binnen de scheepvaart. Chris Schoneman is student aan de Hogeschool Rotterdam en volgt de opleiding Ondernemerschap. Chris heeft sinds 2016 ervaring met de Flexima matrassen via Visser Watersport. Samen willen wij u voorzien van een unieke slaap ervaring in de vorm van het Flexima matras.

Onze kwaliteitsmatrassen worden op maat gemaakt in Sankt Andrä in Oostenrijk. Deze fabriek maakt al sinds 1996 matrassen en leveren daarmee een heel consistente kwaliteit. Zij produceren matrassen voor thuis, voor de scheepvaart en voor campers en caravans, zoals de matrassen die wij u aanbieden.

Onze betrouwbare verkooppartner is Visser Watersport in Bruinisse. Visser Watersport heeft al sinds 2015 ervaring met het inmeten en de verkoop van de Flexima Matrassen voor de scheepvaart. In de bijhorende winkel in Bruinisse kunt u komen proefliggen of een afspraak maken om het matras een nacht te testen. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor het laten inmeten van uw Flexima matras.

Wij hopen dat u op deze manier een beter beeld heeft gekregen bij wie wij, Flexima Matrassen, zijn en wat ons motiveert om u van de perfecte nachtrust in uw camper of caravan te voorzien!