Algemeen
Ontspannen tijdens de vakantie of in het weekend?
Dat begint bij goed slapen en dat is maatwerk. Dit is dé specialiteit van Flexima Matrassen, zowel voor boten, campers als (sta)caravans.

Onze matrassen zijn er in drie verschillende diktes en hardheden. Zo is er altijd een matras wat het beste bij u past. Standaard is ieder matras voorzien van luchtkanalen in de kern, welke zorgen voor regulering van warmte en transpiratie. Samen met de geïntegreerde kunststof vering ontstaat zo een uiterst comfortabel matras welke garant staat voor een heerlijke nachtrust.

Standaard is ieder matras voorzien van een heerlijke TIJK-hoes. Deze is makkelijk afritsbaar en kan tot 60 graden gewassen worden. Ook is de hoes voorzien van draag handgrepen zodat het matras makkelijk opgetild kan worden.

Modellen
Flexima Standaard
Het Flexima Standaard matras is de dunste en daarmee ook meest lichte uitvoering. Het matras biedt de basis voor een goede nachtrust en ideaal slaapcomfort.
Matrashoogte: 14 cm
• Medium (tot ca. 100 kg)
• Stevig (tot ca. 140 kg)

Flexima Comfort
Het Flexima Comfort matras is een luxere uitvoering van het standaard matras. Dit is terug te zien in onder meer de dikte. De dikte draagt bij aan een verbeterde nachtrust en slaapcomfort. Bovendien beschikt de Comfort uitvoering over zeven zonen. Iedere zone is op zichzelf aanpasbaar om de lichaamsvorm te complementeren en beter te ondersteunen.
Matrashoogte : 18 cm
• Zacht (tot ca. 70 kg)
• Medium (tot ca. 100 kg)
• Stevig (tot ca. 140 kg)

Flexima Premium
Het Flexima Premium matras is de meest luxe uitvoering. Met 22 cm is de Premium uitvoering ook de meest dikke uitvoering. Deze dikte zorgt voor het hoogst haalbare comfort in uw camper of caravan. De ondersteuning die dit matras biedt zorgt voor een optimale nachtrust. Net als de Comfort uitvoering beschikt de Premium uitvoering ook over de zeven zonen. De op zichzelf aanpasbare zonen dragen bij aan de slaaphouding en complementeren de lichaamsvorm.
Matrashoogte: 22 cm
• Zacht (tot ca. 70 kg)
• Medium (tot ca. 100 kg)
• Stevig (tot ca. 140 kg)

Wij adviseren een zacht matras tot 70 kg, medium tot 100 kg, en stevig tot 140 kg aan lichaamsgewicht. Een dikker matras brengt een hoger comfort door meer aanpassingsvermogen. Een extra zachte topper creëert op stevige matrassen een aangenaam zacht slaapcomfort.

Gewicht van de matras per m2: Flexima Standaard 6,5 kg, Flexima Comfort 8,5 kg, Flexima Premium 11 kg